Sejur de lux la Viscri. Donații pentru educația copiilor

Un grup de antreprenori din Viscri oferă cele mai bune condiții de cazare, dar și facilități extraordinare, pentru cei care doresc să se relaxeze într-un sejur de două zile. În schimb, doritorii sunt invitați să facă o donație pentru a susține educația copiilor. 

”Multă lume ne-a întrebat ce poate să facă pentru a ajuta asociația femeilor din Viscri, care organizează afterschool-ul pentru copii. Și ne-am gândit că cel mai bine puteți ajuta făcându-vă vouă sau celor dragi un cadou. Am donat cazare în cele mai bune camere ale noastre, mese gătite cu grijă din produse locale, plimbări cu caii sau cu căruța, masaj și saună și degustări de vinuri și biciclete si tot ce mai e nevoie pentru două zile de relaxare la Viscri.

Știm că pentru mulți dintre noi e o sumă mare. Dar din banii de pe un voucher putem să acoperim costurile afterschool-ului pentru o lună. Așa că la următorul cadou pe care-l faceți, poate vă strângeți mai mulți și trimiteți și un prieten la Viscri, și un copil din Viscri la școală”, susțin reprezentanții Asociației Viscri Începe.

Ce beneficii au doritorii

Voucherul este valabil pentru două persoane, după data de 1 aprilie și conține două nopți de cazare, două cine slow food, o degustare, un prânz în livadă cu degustare de vin, vizită la Biserica Fortificată, o plimbare pe cal sau cu căruța pe dealurile din zonă, masaj și relaxare în saună uscată. 

Fiecare voucher poate fi cumpărat cu o donație de minim 500 euro în contul Asociației Viscri Începe, iar toți banii strânși astfel vor fi folosiți pentru a acoperi costurile programelor de educație pe care asociația le desfașoară în Viscri.

Vezi și: 

Pericol de explozie! Incendiu violent la o fermă din Argeș

CCR, motivare decizie pe securitatea națională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel