Seismic Center: Vrancea va răspunde în următoarele 48 de ore cu un cutremur

Administratorii paginii Seismic Center au spus că Vrancea va răspunde în următoarele 48 de ore cu un cutremur.

Administratorii paginii de Facebook Seismic Center – Predicție și alertă cutremur, care ar fi prezis cutremurul din dimineața zilei de 28 octombrie 2018, au transmis un mesaj de ultimă oră.

”Vrancea va raspunde in urmatoarele 48 de ore cu un cutremur moderat NORMAL pentru aceasta perioada, deci nu este nici un motiv de ingrijorare. De obicei nu "vanam" astfel de cutremure ce au loc o data la aproximativ 2 ani distanta ca si in cazul celui din septembrie 2016 si celorlalte din anii precedenti cu exceptia celui din octombrie 2018. In nici un caz nu vorbim de un cutremur periculos in aceasta perioada”, au scris administratorii paginii Seismic Center.

Cutremur sâmbătă, 21 septembrie, în zona Vrancea:

Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 pe scara Richter s-a produs sâmbătă, la ora 18:54, la adâncimea de 120 de kilometri, în zona seismică Vrancea, informează Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.


Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Slănic-Moldova (45 km), Covasna (48 km), Tîrgu Ocna (48 km), Onești (49 km) și Nehoiu (50 km).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel