Seismic Center - Predictie si alerta cutremur: Ce zice sistemul securist? Declarați asta în instanță?

Cutremur
Cutremur

Oamenii din spatele paginii ”Seismic Center - Predictie si alerta cutremur” susțin sus și tare că au prezis cutremurul care s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, într-un interviu la Antena 3, a spus că echipa ”Seismic Center - Predictie si alerta cutremur" ar trebui să iasă public, să-și asume identitatea și să colaboreze cu experții dacă au descoperit un sistem capabil să arate, cu luni înainte, că se va produce un seism. Cei care administrează pagina respectivă se apară și spun că postarea nu a fost antedată, dovadă stând share-urile.

Întrebarea care se pune este următoarea: de ce nimeni nu-și atribuie respectiva pagină?

”Dovada ca postarea este reala din August 2018, Share-urile:

Cu rabdare si mergand in jos pe pagina puteti vedea share-urile - distribuirile persoanelor care au dat share pe profilul lor in August la postare, printe ultimele dupa cele 7000 de ieri. Ce mai zice de asta sistemul securist pentru cenzura si denigrare, ca i-am pus noi pe toti sa dea share, e fake si ce nu poate fi :) Si uite asa ISU INFP plus Media a mintit o tara intreaga distribuind mesaje cum ca postarea e falsa ori antedatata ori altele... Bravo! #securitatea?”, se arată pe respectiva pagină.

”Din cei 9500 urmaritori care au vazut publicarea din August cu data exacta a producerii cutremurului plus cei care au dat Share - Distribuire cati sunteti de acord sa declarati asta in instanta ca sa ne sprijiniti? Lasati comentariu doar cei in cauza care sunt mai vechi pe pagina. Va multumim. Vedem acum cum continuam”,  se mai arată pe pagina Seismic Center - Predictie și alertă cutremur.

Mesaj pentru Raed Arafat

”Dl. Arafat daca este interesat de ceea ce facem il invitam sa ne ofere un contract de confidentialitate pentru ce vom discuta si arata si asupra identitatilor noastre (totusi detinem o tehnologie de Nobel dupa cum afirma chiar dumnelui) daca nu trimitem noi un draft, iar dupa ce il semnam in fata avocatului, notarului sau juristului suntem dispusi sa-i prezentam metoda si implementarea tehnologica, chiar sa-i oferim si inca un "FREE DEMO" pentru urmatorul seism. Postarile vor continua cu predictii DAR NU DE CATRE NOI SI FARA LEGATURA CU NOI posibil si pe pagini/site-uri offshore nu neaparat numai pentru Vrancea, deci Dl. Arafat luati in calcul pentru exercitiul seismic faptul ca este posibil ca cineva in lumea asta sa fi anuntat seismul cu cateva luni inainte si sa nu puteti dovedi in instanta ca a fost un fals. Nu o sa prezentam in direct la Sinteza Zilei munca si identitatile noastre”, a mai transmis Seismic Center Team.

VEZI ȘI: Cutremur. Seismic Center, mesaj legat de Antena 3. Badea: Ori la pușcărie, ori la Premiul Nobel



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel