EXCLUSIV  Seismic Center, NOUĂ predicție despre cutremur: ”CONFIRMARE!” Dovada că se pricep la seisme

Cutremur
Cutremur

Administratorii Seismic Center fac bani pe naivitatea românului credul. Și problema este că sunt destui oameni care plătesc pentru predicțiile lor.

Seismic Center anunță, cu surle și trâmbițe, că a prezis un mic cutremur care s-a produs marți seară în România. Doar că și dumneavoastră, dacă ziceți în fiecare zi că se va produce un seism, la un moment dat, da, chiar se va produce.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs marți seară în zona seismică Vrancea, județul Buzău, la doar câteva ore după alte două seisme în această zonă, informează Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Seismul s-a produs la ora 23:23, la adâncimea de 127 km, având magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter.

Seismic Center a scris pe Facebook următorul mesaj: ”S-a confirmat prognoza de pe data de 26 octombrie 2019”. Mergând la mesajul din 26 octombrie 2019, eram atenționați că: ”Vrancea mai are o sansa pentru variatii mici sau medii in jur de 29.10.2019 atunci cand o anomalie termica va intra din nord pe teritoriul Romaniei creand o diferenta de potential dar fara probleme mari. Va dorim o noapte linistita si stati fara griji cel putin momentan”.

Însă administratorii Seismic Center uită să precizeze că, aproape zilnic, au loc seisme cu variații mici în România. Acum, oamenii creduli îi felicită că le-a ieșit prognoza: ”Felicitări că ați nimerit-o”. Și uite așa mai vâră românul un euro către administratorii Seismic Center doar-doar vor afla și ziua când va lovi marele cutremur.

De luni încoace au avut loc seisme în fiecare zi, după cum urmează:

Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter s-a produs luni în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, la adâncimea de 110 kilometri.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs marți dimineață în zona seismică Vrancea, județul Buzău, la adâncimea de 170 kilometri, informează Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Un cutremur cu magnitutidnea de 2,1 pe scara Richter s-a produs, marți, în județul Botoșani, la adâncimea de 2 kilometri.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs marți seară în zona seismică Vrancea, județul Buzău, la doar câteva ore după alte două seisme în această zonă, informează Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Un cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs miercuri în zona seismică Vrancea, județul Vrancea. Este al patrulea seism înregistrat în ultimele 24 de ore în zona seismică Vrancea.

Ținând contul de informațiile de mai sus, despre ce predicții vorbesc administratorii Seismic Center?! Asta este dovada că se pricep... la seisme. Desigur, ați înțeles ironia.

De unde vine finanțarea

Administratorii paginii "Seismic Center - Predicție și alertă de cutremur" primesc bani și de la români. Pentru un euro, oamenilor li se promit informații în plus, posibile înștiințări cu câteva ore înaintea producerii unui seism, dacă intră pe un grup privat.

Peste 110.000 de oameni cred în administratorii paginii Seismic Center

Administratorii paginii "Seismic Center - Predicție și alertă de cutremur" au devenit cunoscuți după ce ar fi prezis cutremurul din dimineața zilei de 28 octombrie 2018. Mă rog, unii zic predicție, alții nimereală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel