Șeicii din Bahrain dau lovitura în Paris. Amenințare pentru PSG

Regatul Bahrain a devenit acţionar minoritar şi sponsor principal al clubului Paris FC, liga a doua franceză de fotbal.

Conducătorii şi acţionarii de la Paris FC sunt bucuroşi să anunţe sosirea unui nou sprijin, Regatul Bahrain. Operaţiunea a fost realizată prin intermediul unei creşteri de capital pentru a întări capitalurile proprii ale clubului, permiţând fondurilor suverane să deţină 20% din companie, se arată într-un comunicat al clubului parizian.

Bahrainul a devenit şi sponsor principal al clubului, care s-a salvat la limită de la retrogradare în sezonul trecut, ocupând doar locul 17 în Ligue 2. Bugetul clubului va creşte cu aproximativ 30%.

Paris FC a arătat că noul obiectiv va fi promovarea în Ligue 1, în următorii trei ani, şi o clasare cât mai sus în prima ligă feminină. Ultima prezenţă a lui Paris FC în Ligue 1 datează din 1974, clubul aflându-se în umbra lui Paris Saint Germain, deţinut din 2011 de Qatar, emirat vecin cu Bahrainul. Bahrainul continuă seria sa de investiţii în sport, după ce a preluat controlul echipei cicliste profesioniste Bahrain-McLaren în 2016, iar din 2004 găzduieşte un Grand Prix de Formula 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel