Șeful Secției de poliție din Centrul Vechi acuză „mârșăvii” în scandalul în care sunt implicați procurorii și Radu Gavriș

Cristian Ghica, șeful Secției de poliție din Centrul Vechi, reacționează ca urmare a scandalului în care într-un local au fost suprinși patru procurori, dar și adjunctul Poliției Capitalei, Radu Gavriș.

Aceștia se aflau în local, unde s-ar fi desfășurat o petrecere. Potrivit unui comunicat al Parchetului, aceștia se aflau în localul din Centrul Vechi, unde s-ar fi desfăşurat o petrecere privată, însă fără a avea vreo legătură cu ceilalţi clienţi.

"Radiografia unei mârșăvii...contravenționale (ca să parafrazez un actual politician care a "uitat" odată cu noua calitate ce înseamnă ca cineva, niste gunoaie, să își bată joc de munca de o viață a unui om).

Ceea ce vedeți de două zile se rezuma la Gavriș, o bere, Hanul lui Manuc și patru procurori. În treacăt fie spus, cei cinci sunt prieteni, oameni care au multe nopți nedormite pentru a-i prinde pe cei care ucid, adică pe cei mai răi dintre noi. Dar au băut o bere, tot ce au făcut bun nu mai contează...

Să fie clar de la început: este o greșeală faptul că se aflau într-un spațiu închis în condițiile actuale. Nu le ia nimeni apărarea, daca au gresit trebuie sa plătească pentru nerespectarea unor prevederi legale.

(...)

Comunicatele de presa ale Poliției sunt infecte, la fel ca cei care le-au dat cu intenția clară de a denigra, de a aruncă din mizeria în care se scaldă, asupra unor oameni nepătați. Iar esența aici este cuvântul "oameni". Oamenii greșesc. Daca ar da cu pietre numai cei de o puritate absoluta, ați vedea că nu va zbura nicio pietricică. Revin și subliniez pentru nași, fini, bărbuți, ciocani, drăgani, andrei, gabrieli și alți cataratori pe cadavre: au greșit, sa plătească!

Dar sa plătească și cei care au săvârșit infractiunea de hartuire și abuz în serviciu, folosind niste structuri ale poliției, in mod ilegal (și abject) pentru a-si asigura o poziție mai bună în vederea viitoarelor numiri. Daca legea ar fi lege, am avea 5 amenzi colectate la bugetul de stat și alti 5-6 așa-zisi polițiști la pușcărie.

PS Comunicatul Parchetului este absolut impecabil și este exact sinteza a ceea ce s-a întâmplat. Poliția a comunicat o mizerie, ca de obicei”, a transmis Cristian Ghica, pe pagina de Facebook.

Radiografia unei mârșăvii...contravenționale (ca să parafrazez un actual politician care a "uitat" odată cu noua...

Publicată de Cristian Ghica pe Duminică, 24 ianuarie 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel