Şeful Poliţiei Ploieşti, audiat la DNA

Şeful Poliţiei Municipiului Ploieşti, Cristian Gelu Manea, s-a prezentat, joi, la sediul DNA Ploieşti, pentru a fi audiat în dosarul care vizează procurori, poliţişti şi politicieni şi pentru care instanţa supremă a confirmat redeschiderea urmăririi penale, au declarat surse judiciare. Potrivit acestora, dosarul în cauză a fost clasat de procurorul Lucian Papici în aprilie 2014.

Potrivit acestora, el a fost citat în calitate de martor în dosar. 

De asemenea, la sediul DNA Ploieşti a fost audiat, joi, în calitate de martor în acest dosar şi comisarul-şef al Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Ştefan Dobre.

În urmă cu o zi, procurorii anticorupţie au audiat în același dosar mai multe persoane, respectiv procurorul general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel (PCA) Ploieşti, Liviu Tudose, directorul adjunct al Direcţiei de Ordine Publică din cadrul IGPR, Gheorghe Parepa, şeful Serviciului Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, Nicolae Zecheru, şi Ionuţ Ciorobea, poliţist în cadrul Serviciului Economic al IJP Prahova, toate persoanele având calitatea de martor.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a confirmat, vineri, redeschiderea urmăririi penale într-un dosar în care au calitatea de intimat 13 persoane cu funcţii importante din judeţul Prahova, respectiv procurori, poliţişti, un deputat şi şefi ai unor instituţii publice, între care şeful Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma.

Citește și: Şeful Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Prahova, audiat la DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel