EXCLUSIV  Șeful Poliției, DEMISIE în scandalul cu interlopii Duduianu. Ciocan: E HALUCINANT ce a făcut!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Reprezentantul Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România, Christian Ciocan, a reacționat public EXCLUSIV pentru DC NEWS la retragerea din funcție a șefului Poliției Române, Liviu Vasilescu.

„Este foarte grav că și-a dat demisia. Un șef din Poliție nu-și poate da demisia, fiindcă polițiștii sunt în dispozitiv 24 de ore din 24. Polițiștii nu pot fugi din tranșee, ei pot fi doar demiși de cei care i-au pus în funcție. Liviu Vasilescu a fost pus în funcție de prim-ministrul României, la propunerea ministrului Afacerilor Interne”, a transmis reprezentantul FSDPR, Christian Ciocan.

„Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor”

„Demisia șefului Poliției Române nu se justifică în aceste momente. Federația a afirmat că intervenția care a ajuns în presă a fost legală, a fost oportună și, în acest moment, revenim să spunem că în loc să se clarifice situația de la Poliția Capitalei, iată că șeful Poliției Române își dă demisia. Așa cum îl cunosc pe chestorul Liviu Vasilescu, nu este un om care să dea înapoi. Ceva s-a întâmplat. O demisie nu înseamnă că este doar o demisie, poate a fost obligat să se autodemită”, a continuat Ciocan. „Este halucinant să aud că șeful Poliției și-a dat demisia. Este al doilea șef al Poliției, după chestorul Buda, care a fost demis, care-și dă demisia”.

„În ultima perioadă, șeful Poliției a fost atacat inclusiv de unii lideri de sindicat. Federația va analiza ce s-a întâmplat, sindicatele trebuie să ofere sprijin, să corecteze eventuale erori dacă ele există, sindicatele nu critică și nu iau altfel de atitudine în mod public. Sindicatele construiesc și nu distrug”, a mai transmis reprezentantul FSDPR.

„Dacă șeful predă arma, suntem descoperiți în fața infractorilor”

Ciocan a încheiat explicând că demisia șefului Poliției nu face decât să lase România descoperită în fața criminalilor. În plus, demisia vine într-un moment în care se cere public rezultatul anchetei de la Serviciul Grupări Infracționale Violente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel