EXCLUSIV  Șeful misiunii diplomatice a Ucrainei în România: Să demonstrăm Rusiei prețul uriaș pe care va trebui să-l plătească în urma unei agresiuni! / video

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Paun Rohovei, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Ucrainei în România, într-un interviu eveniment acordat în exclusivitate DefenseRomania, în cadrul emisiunii „Pe Plan Extern”, a atras atenția Occidentului cu privire la agresivitatea Federației Ruse.

În contextul în care țara sa este supusă unei agresiunii continue din partea Rusiei, stat care pune presiune pe Kiev prin comasarea a peste 100.000 de soldați și tehnică militară grea la granițele ucrainene, șeful misiunii diplomatice a Ucrainei în România a salutat eforturile diplomatice ale comunității internaționale, eforturi la care a luat parte și țara noastră, și care au reușit să stopeze o nouă agresiune rusă.

Kievul e încă îngrijorat cu privire la acțiunile ruse, iar Paun Rohovei, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Ucrainei în România, a declarat în exclusivitate pentru DefenseRomania că președintele rus Vladimir Putin nu înțelege decât limbajul forței iar forța Ucrainei și a aliaților ei constă în unitatea prin care acționează împreună pentru descurajarea Federației Ruse.

„Putin se oprește doar acolo unde este oprit, înțelege doar limbajul forței”

„Toată lumea știe și nu este necesar să mai convingem pe nimeni că Putin se oprește doar acolo unde este oprit, înțelege doar limbajul forței. Aș vrea să subliniez aici că forța noastră este în unitatea noastră, astfel activăm împreună pentru a implementa în continuare pachetul de descurajare pe trei niveluri. Este necesar să continuăm să demonstrăm Rusiei prețul uriaș pe care va trebui să-l plătească în urma unei agresiuni”, a declarat șeful misiunii diplomatice a Ucrainei, în exclusivitate pentru DefenseRomania, în cadrul emisiunii „Pe Plan Extern”.

Paun Rohovei a subliniat că „pe parcursul săptămânilor trecute, diplomații au dovedit forța unității europene și euroatlantice pe fondul ultimatumurilor rusești. Datorită acestor eforturi Kremlinul nu a obținut ce și-a dorit. Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere caracterul ilegitim și uluitor al cererilor rusești”. Vezi pe DEFENSEROMANIA declarația integrală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel