Șeful Dumei de Stat a numit declarația G7 despre intenția de a „preveni victoria” Rusiei drept un semn al succesului

Șeful Dumei de Stat a numit declarația G7 despre intenția de a „preveni victoria” Rusiei drept un semn al succesului / Foto: Duma.gov.ru
Șeful Dumei de Stat a numit declarația G7 despre intenția de a „preveni victoria” Rusiei drept un semn al succesului / Foto: Duma.gov.ru

Șeful Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, a numit declarația G7 despre intenția de a „preveni victoria” Rusiei drept un semn al succesului. 

Șeful Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, a făcut din nou mai multe declarații bizare. Acesta a susținut că declarația țărilor G7 despre intenția lor de a „preveni o victorie” a Rusiei în Ucraina sugerează că acestea recunosc succesul "operațiunii militare speciale" a Federației Ruse, scrie Interfax.

„Marea Britanie, Germania, Italia, Canada, Statele Unite, Franța, Japonia au recunoscut succesul operațiunii militare speciale a forțelor armate ruse. Asta arată declarația adoptată astăzi de liderii țărilor G7 despre intenția lor de a „preveni victoria" Rusiei în Ucraina poate fi privită", a scris Volodin pe canalul său de telegramă duminică.

În opinia sa, „acum este clar de ce inițiativele pe probleme de securitate propuse de președintele nostru au rămas fără răspuns de către aceștia”.

„Rusia a stricat planurile de extindere a NATO spre est”, a spus Volodin.

Liderii G7, despre Putin: „Nu trebuie să câştige acest război”



Declarațiile lui Volodin vin după ce liderii țărilor G7 au emis anterior o declarație comună în care și-au anunțat intenția de a „preveni o victorie” a Rusiei în Ucraina.

„Astăzi, 8 mai, noi, liderii Grupului celor Şapte, alături de Ucraina şi de comunitatea globală, comemorăm încheierea celui de-al Doilea Război Mondial în Europa şi eliberarea de fascism şi de stăpânirea terorii naţional-socialiste, care a cauzat distrugeri nemăsurate, orori de nedescris şi suferinţă umană. Plângem milioane de victime şi le omagiem, în special pe toţi cei care au plătit preţul suprem pentru a doborî regimul Naţional Socialist, inclusiv aliaţii occidentali şi Uniunea Sovietică.

77 de ani mai târziu, preşedintele Putin şi regimul său au ales acum să invadeze Ucraina într-un război neprovocat de agresiune împotriva unei ţări suverane. Acţiunile sale aduc ruşine Rusiei şi sacrificiilor istorice ale poporului rus. Prin invazia şi acţiunile în Ucraina începând din 2014, Rusia a încălcat ordinea internaţională bazată pe reguli, în special Carta ONU, concepută după al Doilea Război Mondial pentru a cruţa generaţiile care au urmat de flagelul războiului”, se arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel