Şeful Direcţiei Generale Anticorupţie Prahova a fost arestat

Şeful Direcţiei Generale Anticorupţie Prahova, Constantin Ispas, a fost arestat preventiv. Este acuzat de şantaj şi luare de mită.

Şeful Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Prahova, comisarul şef Constantin Ispas, a fost reţinut de procurorii DNA Ploieşti pentru mai multe fapte de corupţie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Prahova, în timp ce ofiţerul BCCO Emanuel Saghel a fost pus sub control judiciar, informează realitatea.net.

Decizia Tribunalului Prahova privind măsurile preventive faţă de cei doi poate fi contestată la Curtea de Apel Ploieşti.

Şeful Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Prahova, Constantin Ispas, adjunctul şefului Poliţiei Judeţene Prahova, Adrian Rădulescu, şi Emanuel Saghel, care conduce Serviciul de combatere a finanţării terorismului şi spălării banilor din BCCO Ploieşti, fuseseră reţinuţi luni seară de DNA Ploieşti.

Potrivit DNA, Constantin Ispas, comisar-şef de poliţie şi şef al Serviciului Judeţean Anticorupţie Prahova din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, este suspectat de trafic de influenţă, efectuarea de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, luare de mită, folosire de informaţii care nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, spălare a banilor şi cercetare abuzivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel