Şeful Biroului Rutier Vaslui, reţinut pentru 24 de ore

Şeful Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipale Vaslui, inspectorul Iulian Munteanu, a fost reţinut, vineri, pentru 24 de ore, în urma unei ordonanţe emise de procurorii Serviciului Teritorial Iaşi al DNA, au precizat pentru Agerpres surse judiciare.

El va fi prezentat, sâmbătă, instanţei cu propunere de arestare preventivă. DNA a anunţat, pe 10 decembrie, că procurorii efectuează 13 percheziţii în Bucureşti, Vaslui şi Ilfov, dintre care trei sunt sedii ale unor instituţii publice, într-un dosar privind fapte de corupţie comise în perioada 2013 - 2015.

'Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Iaşi efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2013 - 2015. În cursul zilei de 10 decembrie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 13 locaţii situate în municipiile Bucureşti, Vaslui şi judeţul Ilfov, dintre care trei sunt sediile unor instituţii publice, restul domiciliile unor persoane fizice', se arată într-un comunicat al DNA, transmis la acea dată.

Surse judiciare au precizat atunci că anchetatorii au efectuat percheziţii la un birou din cadrul Direcţiei Poliţiei Rutiere de la IGPR, la Poliţia municipiului Vaslui şi la IPJ Vaslui, iar cercetările vizează fapte de trafic de influenţă, luare de mită, abuz în serviciu, existând suspiciuni de comitere a acestor infracţiuni de către funcţionari din aceste instituţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel