Şefa ÎCCJ, către Iohannis: Excelență...

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Cristina Tarcea, i-a urat bun venit preşedintelui Klaus Iohannis, prezent la şedinţa CSM, căruia i s-a adresat folosind termenul 'Excelenţă'.

'Doresc să transmit un cald salut de bun venit Excelenţei sale Klaus Werner Iohannis, pe care eu, în calitate de preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, l-am simţit întotdeauna alături de problemele cu care se confruntă justiţia', a spus Cristina Tarcea.

Aceasta a spus că justiţia este făcută de toată lumea, în toate locurile, însă nu de specialiştii adevăraţi în drept.

'Vreau să ştiţi că există o enormă aşteptare din partea dumneavoastră şi cred că singurul lucru pe care vi-l pot adresa astăzi este o simplă urare, şi anume aceea să nu dezamăgiţi. Trăim o perioadă destul de interesantă, ca să spun aşa, în care justiţia este făcută de toată lumea, din păcate nu atât de specialiştii adevăraţi în drept sau de teoreticieni sau practicieni ai dreptului, ci de oameni de toate pregătirile', le-a spus Tarcea membrilor CSM.

Şefa instanţei supreme a mai declarat că 'politicienii vin şi pleacă', însă membrii CSM trebuie să asigure independenţa justiţiei, scrie Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel