Șefa creșelor din Timișoara, demisă de Dominic Fritz

Dominic Fritz are COVID-19
Dominic Fritz are COVID-19

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a demis-o pe șefa Serviciului Public Creșe.  

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat marți, pe Facebook, că a analizat situația celor 13 creșe din oraș și a constatat că sesizările părinților nemulțumiți sunt întemeiate.

„În urma unei analize am decis demiterea Gabrielei Crăciun din funcția de director al Serviciului Public Creșe. Am evaluat cu atenție activitatea Serviciului, modul în care se iau deciziile. Am încercat să descopăr de ce nu s-au făcut demersuri pentru găsirea unor spații adecvate și suplimentare, de ce nu au fost menținute deschise toate creșele din Timișoara, în această toamnă. Și am hotărât să facem schimbările necesare. Primul pas este această schimbare”, a scris primarul pe rețeaua de socializare.

Conform acestuia, în cel mai scurt timp va fi organizat un concurs pentru conducerea creșelor. „Avem nevoie de profesioniști în pozițiile cheie din educație pentru că ne dorim un oraș în care familiile cu copii să aibă servicii de calitate. Intenția este să atragem cei mai buni manageri educaționali la conducerea creșelor, grădinițelor și școlilor din oraș, prin concursuri deschise, 100% depolitizate”, a mai scris Fritz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel