Șefa CNA se dezlănțuie: lui DD îi lipsește moralitatea

Șefa Consiliului Național al Audiovizualului, Laura Georgescu, a declarat, miercuri seară, la România TV, în emisiunea "Ediție Specială", moderată de Laura Chiriac și Victor Ciutacu, că "transmisiunea live" a lui Dan Diaconescu, de la Vatican, era de fapt o înregistrare difuzată ilegal. Ea a precizat că tot ce trebuie să facă Diaconescu pentru a obține licența TV este să o ceară CNA-ului.

Întrebată ce-i lipsește postului condus de Dan Diaconescu, Laura Georgescu a spus:   "Îi lipsește moralitatea de a veni să solicite ...la One Tv a venit cu acționariat fals. Când a folosit Top 1 Tv, a încercat să păcălească consiliul că a oprit emisia doar 96 de ore. Are boala de a folosi scenarii și folosind marionete".

Laura Georgescu spune că, dacă Dan Diaconescu ar cere licența, "nu numai că i-aș da-o … când m-a contactat telefonic, i-am spus să vină la ora 18 a doua zi...în prezența tuturor colegilor și a presei de specialitate..l-am așteptat (...) Azi spune pe un post de tv...'i-am arătat dnei Georgescu că am 3 licențe din străinătate' (...) În orice țară din UE, licența audiovizuală este foarte scumpă, spre deosebire de România, unde e gratuită".

Televiziunea OTV a început să emită în noaptea de vineri spre sâmbătă (11 - 12 octombrie), în România, pe frecvența de satelit a postului DD Tv, dar inserarea OTV pe DD Tv este ilegală, spunea șefa CNA, sâmbătă, pentru Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel