Sediul NATO a găzduit prima conferință despre perspectivele LGBTQ + la locul de muncă

Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Pe 19 martie 2021, sediul NATO a găzduit prima sa conferință internă despre perspectivele LGBTQ + la locul de muncă.

Organizat de grupul de voluntari „Proud @ NATO”, evenimentul online a reunit aproximativ 130 de participanți din personalul civil și militar, precum și delegațiile naționale, pentru a discuta despre experiențele și provocările persoanelor LGBTQ + la locul de muncă.

Secretarul general Jens Stoltenberg s-a adresat conferinței despre importanța conducerii incluzive, spunând că „fiecare membru al comunității LGBTQ + la NATO este un membru apreciat al personalului și familiei noastre, deoarece diversitatea și incluziunea sunt în centrul a ceea ce suntem și a ceea ce facem, folosind toate resursele și toate experiențele ne face mai puternici și mai bine echipați pentru a face față viitorului.” De asemenea, secretarul general a extins conceptul de „aliat” la locul de muncă, definind aliații ca „oameni care nu se identifică ca LGBTQ + ei înșiși, dar vor să vadă o lume mai incluzivă”. El a adăugat: „veți avea întotdeauna un aliat în mine”.

NATO este dedicată diversității. Politica organizațională interzice strict discriminarea bazată pe orientarea sexuală, precum și pe sex, rasă sau origine etnică, religie, naționalitate, handicap sau vârstă. NATO a fost, de asemenea, un lider mondial în recunoașterea căsătoriei homosexuale. Organizația a acordat prestații egale pentru soți cuplurilor de același sex în iulie 2002, într-un moment în care o singură țară din lume - Olanda - a recunoscut căsătoria între persoane de același sex, informează NATO.int.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel