Sediul de campanie a lui Obama, ținta unei împușcături

Barack-Obama-dc
Barack-Obama-dc

Sediul de campanie electorală lui Barack Obama din Denver s-a aflat în pericol, după ce o persoană neidentificată până în prezent a tras un foc de armă în geamul clădirii, informează poliția americană.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Raquel Lopez, declară că deși se aflau oameni în interiorul sediului de campanie al președintelui Barack Obama, nimeni nu a fost rănit. Atacul s-a petrecut vineri după-amiază, când cineva a tras în fereastra biroului de pe West Ninth Avenue, conform cbsnews.  Raquel Lopez spune că investigatorii se uită la înregistrările camerelor de supraveghere, dar până în prezent nu au putut asocia atacul cu nimeni. Acesta mai declară că nu crede să fi existat și alte astfel de incidente la sediul de campanie. Serviciul Secret a cerut informații despre evenimentul de vineri poliției din Denver.

Unul dintre purtătorii de cuvânt ai campaniei democratului Barack Obama a refuzat să comenteze.

Barack Obama e în plină campanie electorală, luptându-se cu republicanul Mitt Romney pentru a deveni a doua oară consecutiv președinte al Statelor Unite ale Americii. Democratul s-a menținut lider în sondaje pe parcursul campaniei, dar se pare că pretendentul la președinția S.U.A a câștigat teren în ultima perioada, în special după prima confruntare directă a celor doi contracandidați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel