Sediul central al PDL, pichetat de câteva zeci de sindicalişti din poliţie, sănătate şi administraţie publică

pichet-pdl
pichet-pdl

Sediul central al Partidului Democrat Liberal, din aleea Modrogan, este pichetat de câteva zeci de angajaţi din poliţie, sănătate şi administraţie publică, care cer demisia liderilor politici.

pichet-pdlProtestatarii au un banner pe care scrie "Dacă nu aveţi rezolvări la problemele noastre, există o soluţie: demisia", transmite Mediafax.  De asemenea, au poze cu mai mulţi parlamentari printre care Gabriel Oprea, Anghel Iordănescu, Teodor Paleologu, Cristian Diaconescu, Vasile Blaga, Cătălin Croitoru, Sulfina Barbu, Anca Boagiu, însoţite de mai multe texte: "Ei ne-au adus în sărăcie", "Aţi minţit, aţi jurat strâmb", Aţi trădat poporul".

Liderii confederaţiilor sindicale au decis, miercuri, să organizeze împreună proteste, iar până în 22 octombrie să discute cu toţi liderii politici şi să picheteze sediile partidelor, în lipsa unui răspuns la revendicările lor urmând să organizeze o mare acţiune în 25 - 30 octombrie, în Capitală.

Liderul CNSLR-Frăţia, Marius Petcu, a declarat că până în 22 octombrie sindicaliştii vor să se întâlnească şi să discute cu toate grupurile parlamentare pentru a le prezenta un set de revendicări şi punctul lor de vedere.

De asemenea, în fiecare vineri, din 8 până în 22 octombrie, sindicaliştii vor picheta sediile partidelor în teritoriu şi în Bucureşti şi locuinţele parlamentarilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel