Sediu Scotland Yard, vândut la licitație. Care a fost prețul plătit

Sediul Scotland Yard, situat pe strada Victoria Street din Londra, a fost vândut, cumpărătorul plătind cu 120 de milioane de lire (152 milioane euro) mai mult faţă de preţul stabilit iniţial.

Clădirea care a adăpostit, din 1967, sediul Scotland Yard din Londra a fost vândut fondului de investiţii Abu Dhabi Financial Group pentru 370 milioane de lire sterline (468 milioane euro), a anunţat marţi primarul capitalei britanice, Boris Johnson, potrivit Mediafax.

Pentru achiziţionarea celebrei clădiri cu pereţi de sticlă şi emblemă triunghiulară, care apare în mod regulat în jurnalele televiziunilor, telenovele şi filme, au licitat 11 cumpărători potenţiali.

Clădirea, cu o suprafaţă de 56.000 de metri pătraţi, va fi transformată într-un complex rezidenţial, comercial şi hotelier, în timp ce poliţiştii se vor muta pe malul Tamisei, la Curtis Green, o clădire mai modestă situată pe Victoria Embankment.

Municipalitatea a dat asigurări că economiile realizate prin această vânzare vor permite modernizarea forţelor poliţiei, echiparea agenţilor cu materiale de ultimă generaţie, precum veste de protecţie cu camere video încorporate sau cu tablete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel