Ședință Parlament - Centenar. Chirieac: Am o singură reținere

Parlamentul României
Parlamentul României

Președintele României, alături de Parlamentul și Guvernul României s-au întâlnit la Palatul Parlamentului pentru ședința extraordinară cu ocazia Zilei Naționale, sărbătorită pe 1 Decembrie. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat întâlnirea dintre cei mai importanți oameni în stat.

Analistul politic Bogdan Chirieac a precizat că are o singură reținere cu privire la ședința de la Palatul Parlamentului organizată cu ocazia Zilei Naționale și sărbătorirea a 100 de ani de la Marea Unire.

Am o singură reținere că această ședință solemnă a Parlamentului nu s-a desfășurat chiar pe 1 Decembrie. Probabil că se putea desfășura pe 1 Decembrie la 7 dimineața și apoi să urmeze parada militară, din acest punct de vedere. Se pare că pentru parlamentarii români vacanța și weekend-ul nu pot fi încălcate nici de tancurile rusești. 

Asta este singura mea rezervă. În rest, faptul că președintele a dat mâna cu președinții celor două Camere, faptul că președintele stă în totalitatea sa în bancă, eu spun că este un lucru deosebit și așa trebuia să fie. Dacă România era unită în ultimii 14 ani, eram mult mai departe decât suntem astăzi., a afirmat Bogdan Chirieac în cadrul jurnalului de știri de la la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel