EXCLUSIV  SECTORUL 5 - Exemplu de dezvoltare durabilă. Daniel Florea, evenimentul săptămânii

Scutaru Cristina / 31 oct 2019 / 16:25 Salveaza PDF Comentarii
Daniel Florea
Daniel Florea

Primăria Sectorului 5 al Municipiului București vă invită la Conferința ”SECTORUL 5 - Exemplu de dezvoltare durabilă”. Evenimentul se va derula începând cu ora 10:00 la JW MARRIOTT GRAND HOTEL, SALON D.

Vor participa, alături de primarului Sectorului 5, Domnul Daniel Florea:

 


-Doamna Roxana MÎNZATU, Ministrul Fondurilor Europene


-Doamna Sorina PINTEA, Ministrul Sănătăţii


-Domnul Marius BUDĂI, Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale


-Domnul Mark DAVIS, Director Regional pentru Romania si Bulgaria, BERD


-Tatiana PROSKURYACOVA, Country Manager pentru Romania si Bulgaria Banca Mondiala


-AMBASADORI, PREŞEDINŢI AI CAMERELOR DE COMERŢ BILATERALE, DAR MAI ALES INVESTITORI ROMÂNI ŞI STRĂINI. Va fi prezentă şi o delegaţie de investitori din Arabia Saudită


-Parlamentari, reprezentanţi ai administrațiilor publice centrale și locale din localităţile cu care Sectorul 5 este înfrăţit, reprezentanţi ai sistemului bancar, ai mediului de afaceri , reprezentanţi ai caselor de avocatură, reprezentanţi ai firmelor de consultanţă, reprezentanţi ai asociațiilor patronale, analişti şi jurnalişti. Ne bucurăm de prezenţa unei delegaţii de jurnalişti străini

Scopul organizării acestui eveniment de anvergură este acela de a prezenta marile proiecte de investiţii aflate în derulare în sectorul 5 al Capitalei, dar mai ales de a aduce în atenţia mediului de afaceri oportunităţile majore de investiţii din această zonă. Vor fi prezentate în premieră proiecte care se doresc a fi implementate în perioada următoare în Sectorul 5 al Capitalei.


Dezvoltarea Sectorului 5 al Municipiului București, principalul obiectiv al administrației publice locale, în contextul în care reconfigurarea urbanistică și modernizarea arhitecturală ocupă un loc prioritar în atenția Primăriei Sectorului 5.


De precizat că, Sectorul 5 a adoptat prima strategie de regenerare urbană din România, lucrează la strategia pentru cea mai mare amenajare urbanistică din România, la strategia pentru cel mai mare HUB Tehnologic din Municipiul București, precum și la o serie de Master-Plan-uri care vor transforma Sectorul 5 și vor influența major calitatea vieții pentru toți cetățenii.

Evenimentul va fi transmis live pe DC NEWS.

 

SECTORUL 5 - Exemplu de dezvoltare durabilă

 

Sectorul 5 al Municipiului București a intrat în ultimii ani într-o nouă etapă de dezvoltare, marcată de planificarea riguroasă a direcțiilor strategice de intervenție și maximizarea tuturor surselor de finanțare, pentru implementarea proiectelor.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27