Sectorul 4. Ziua Națională a Adopției, în cuvinte și experiențe

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, organizează vineri, 08 Iunie 2018, începând cu ora 17:00, la Centrul de Educație Timpurie „Neghiniță", din Aleea Covasna nr. 8A, un eveniment cu scopul de a marca Ziua Națională a Adopției.

Elementul de noutate al acestui acțiuni este reprezentat de contextul creat pentru a facilita întâlnirea a peste 100 de familii care vor împărtăși ce a însemnat pentru ele procesul adopției, ce greutăți au avut, cum s-a adaptat copilul în familie, ce așteptări au, dar și multe alte experiențe personale.

Vezi si: Daniel Băluță, bani pentru elevii din Sectorul 4, în prag de vacanță

Alături de noi vom avea distinși oficiali ai instituțiilor centrale și locale care au un rol important în reglementarea procedurilor privind adopția. De asemenea, vom avea parte de un program artistic oferit de copii adoptați și de cei care se află în sistemul nostru de protecție socială.

Vă așteptăm alături de noi să vorbim împreună despre ce înseamnă adopția în România. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel