Sectorul 4. Zăpada căzută nu i-a luat prin surprindere pe cei de la Totul Verde

Zăpada căzută în ultimele ore în Capitală, unde stratul de zăpadă a depășit 10 centimetri, nu a fost o surpriză pentru cei de la Totul Verde și ROSAL, companiile care se ocupă de deszăpezire în Sectorul 4.

 

Pare că iarna s-a instalat cu adevărat! A nins consistent, stratul de zăpadă depășind 10 centimetri în Capitală. Totuși, nu a fost o surpriză pentru cei de la Totul Verde și ROSAL, companiile care se ocupă de deszăpezire în sectorul 4!

Au fost pregătite cele peste 150 de utilaje cu lame și sărărițe, care au și intervenit. În stoc există peste 3.000 de tone de sare, tratată cu substanțe anticoroziune, astfel încât să nu afecteze mașinile parcate la marginea șoselei, asfaltul sau mobilierul urban. Trebuie precizat că alte 3.000 de tone de sare sunt în stand by la Salina Slănic Prahova!

S-a ieșit pe stradă imediat după căderea serii și s-a împrăștiat material antiderapant, astfel încât poleiul să nu apuce să se închege. Apoi, când zăpada a început să cadă cu ceva mai multă forță, au ieșit lamele la treabă, astfel încât să se poată circula normal.

În stațiile STB, dar și pe spațiile domeniului public din sectorul 4, și-au făcut apariția oamenii responsabili cu curățenia. În situația în care ninsoarea va continua, alți 500 de angajați se află în dispozitiv și sunt pregătiți să intervină.  (Foto: Gabriel Boholț/Radu Dina)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel