Sectorul 4. Candidatul USR la funcția de primar își atribuie realizările actualului edil Daniel Băluță

Primarul PSD, Daniel Băluță  Foto: Crișan Andreescu
Primarul PSD, Daniel Băluță Foto: Crișan Andreescu

În plină campanie pentru alegerile prezidențiale, USR-iștii au început deja lupta pentru localele de anul viitor. Cum proiectele lor lipsesc cu desăvărșire, aceștia se agață de realizările actualilor primari în funcție. 

Se întâmplă în Sectorul 4 al Capitalei, unde USR-iștii au pus ochii pe proiectele implementate și realizate de primarul Daniel Băluță. Fie că vorbim de lucrări ample de infrastructură, de lărgirea bulevardelor, de modernizarea piețelor sau de reabilitarea blocurilor, toate aceste realizări au fost "însușite" de către candidatul USR la funcția de primar al sectorului la alegerile de anul viitor și cu care se laudă pe rețelele de socializare.

Situația este cu atât mai hilară cu cât la momentul demarării acestor proiecte, USR-iștii și implicit candidatul lor s-au opus vehement. Mai mult, acesta a încercat pe cât posibil să blocheze toate proiectele atât de necesare comunității.

Culmea e că în momentul în care oamenii s-au arătat mulțumiți de schimbările și îmbunătățirile aduse sectorului de primarul Daniel Băluță, USR-iștii au speculat momentul cum au știut ei mai bine.

Nici mai mult, nici mai puțin, candidatul USR la alegerile locale de anul viitor a început să viziteze obiectivele realizate deja, să-și facă poze, să se felicite de unul singur și să se laude cu acestea pe rețelele de socializare, deși nu a avut nicio contribuție la lucrările ce s-au făcut până acum în mandatul primarului Daniel Băluță.

Se pare astfel, că din poziția consilierului care și-a făcut un obicei din a nu intreprinde nimic, se pot face "minuni" la o primărie de sector și se pot rezolva o sumedenie de probleme cum ar fi: amenajări de piețe, amenajări peisagistice, implementarea stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

Mai mult, având în vedere că Piața Sudului este în construcție, ne așteptăm să-l vedem cât de curând pe candidatul USR cu mistria în mână și casca pe cap, mimând de pe trotuarul de vizavi că și această lucrare este ridicată cu sudoarea frunții lui. Sau, cine știe, poate se filmează când îi dă un autograf Nadiei Comăneci, cum vedem că se poartă pe la liderii USR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel