Sectorul 2. Siguranța pe primul loc! Mai mulți polițiști pe stradă

Sectorul 2, mai milți polițiști pe stradă. Foto: Facebook Poliția Locală
Sectorul 2, mai milți polițiști pe stradă. Foto: Facebook Poliția Locală

La inițiativa viceprimarului PNL Dan Cristian Popescu, Consiliul Local al Sectorului 2 al Municipiului București a aprobat reorganizarea organigramei Poliției Locale Sector 2.

Astfel, dintr-o instituție cu foarte mulți funcționari cu funcții de birou, dar cu foarte puține forțe efectiv pe străzi, noua organigramă va scoate cadrele din birourile comode și le va trimite pe stradă, unde să fie mai aproape de cetățeni. Așa se rezolvă una dintre marile probleme ale Poliției Locale Sector 2 și anume lipsa de efective pe stradă.

Printre primele efecte vizibile va fi o mai amplă desfășurare de forțe la primele ore ale dimineții, pentru fluidizarea traficului în zonele cu școli.

Dan Cristian Popescu s-a arătat foarte mulțumit de adoptarea acestei hotărâri de către Consiliul Local: “Este unul dintre proiectele la care am ținut foarte mult. Consider că locul polițiștilor este în principal pe stradă (…) Am început un program pilot prin care, în fiecare dimineață, cadre de la Poliția Locală Sector 2 ajută la fluidizarea traficului în zonele cu școli și grădinițe și asigură paza copiilor, permițând astfel părinților să își lase mai rapid, în siguranță, copiii. Pentru a extinde acest program, ce a fost foarte bine primit de către părinți, aveam nevoie de mai multe resurse umane, În loc să angajăm, împovărând aparatul bugetar, prin această reorganizare rezolvăm parțial această problemă”, a precizat Dan Cristian Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel