Sectorul 1: Sănătatea persoanelor fără adăpost, monitorizată de medicii Complexului Multifuncțional Caraiman

DCNews Team / 26 feb 2018 / 15:25 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Două ambulanțe sociale ale Complexului Multifuncțional Caraiman asigură, pe raza Sectorului 1, servicii medicale persoanelor fără adăpost. 

Medicii de pe ambulanțele sociale le oferă oamenilor fără adăpost următoarele servicii medicale: măsurarea temperaturii, a pulsului, a tensiunii, testarea glicemiei și tratament antitermic perfuzabil. În urma controlului medical, pacienții cu probleme de sănătate vor fi transportați la unitățile spitalicești din sector, iar cei care doresc să se adăpostească vor fi conduși la centrele sociale ale Primăriei Sectorului 1: Complexul Social Odăi (Şos. Odăi nr. 3-5), dacă sunt majori, sau la Centrul de Plasament Pinocchio (Bd. Luptătorilor nr. 40), dacă sunt minori.

Pe toată perioada geroasă, medicii de pe ambulanțele sociale vor lucra în două schimburi pentru a asigura permanența. Astăzi, o parte dintre cadrele medicale monitorizează zona Gării de Nord.

[citeste si]

Ambulanțele sociale ale Sectorului 1 oferă asistență medicală de urgență și altor persoane afectate de temperaturile scăzute. Acestea acționează în zonele aglomerate din sector și răspund la solicitările de îngrijiri medicale adresate prin intermediul Dispeceratului Complexului Multifuncțional Caraiman, la numărul de telefon: 021-9644.

De asemenea, în Complexul Multifuncțional Caraiman (Str. Caraiman, nr. 33A), funcționează, în această perioadă, cu program non-stop, un cabinet pentru monitorizare și asistență medicală pentru toți pacienții, indiferent dacă sunt sau nu locuitori ai Sectorului 1.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24