Sectorul 1, mii de metri cubi de zăpadă adunați de pe domeniul public

Compania Romprest, prestatorul serviciului de deszăpezire din Sectorul 1, a mobilizat resursele tehnice și umane pentru degajarea zăpezii de pe domeniul public din această zonă administrativă. 

Astfel, în ultimele două zile aproximativ 7.000 de metri cubi de zăpadă au fost adunați de pe străzi care se adaugă celor 7000 de metri cubi aferenți primului val de ninsoare. Aceasta este depozitată pe terenurile Administrației Domeniului Public din zonele Străulești și Casa Presei.

Și la această oră, 26 de utilaje și 365 de operatori se află pe teren pentru a strânge zăpada acumulată în urma ninsorilor din ultimele zile pe străzile principale, secundare, trotuarele aferente domeniului public, refugiile RATB etc.

Primăria Sectorului 1 și Compania Romprest fac un apel către asociațiile de proprietari, agenții economici și persoanele fizice să realizeze deszăpezirea trotuarelor și a curților fără să formeze din nou troiene pe carosabil.

[citeste si]

Totodată, de la declanșarea celui de-al doilea val de ninsoare și până în prezent au fost împrăștiate aproximativ 530 de tone de sare și respectiv 225 tone de clorură de calciu, pentru combaterea poleiului și prevenirea formării podurilor de gheață.

Cetățenii Sectorului 1 pot semnala probleme legate de deszăpezirea din această zonă administrativă la telefonul cetățeanului al Poliției Locale 021/9540, precum și la Call Center-ul Romprest 021/9460. Ambele numere de telefon sunt apelabile 24 de ore din 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel