Sectorul 1, apel la solidaritate pentru identificarea persoanelor care au nevoie de ajutor

Primăria Sectorul 1, demarează o campanie  pentru identificarea persoanelor vârstnice care au nevoie de ajutor.

În această perioadă critică, părinții și bunicii noștri trebuie sprijiniți și ajutați să rămână în casă. Pentru că ei sunt cei mai vulnerabili, este nevoie de un efort comun al întregii comunități, fie că vorbim despre autorități locale sau cetățeni, pentru a câștiga lupta cu acest inamic nevăzut care este Coronavirusul.

În Sectorul 1 există aproximativ 55.000 de persoane cu vârsta de peste 65 de ani. Prin eforturi proprii, am reușit să identificăm 30.000 de vârstnici din care 4.000 au acceptat ajutorul nostru constând în pachete cu alimente de bază.

Din păcate, nu am reușit să intrăm în contact cu restul de 25.000 de persoane vârstnice care ar putea avea, la rândul lor, nevoie de ajutor. Iată de ce facem apel la solidaritatea voastră - tineri și adulți din Sectorul 1 - care ați putea să ne sprijiniți în demersul nostru de identificare a persoanelor în vârstă. Fie că transmiteți mesajul nostru către persoanele vârstnice, fie că ne transmiteți nouă datele acestora, în ambele variante implicarea voastră este deosebit de importantă.

 Ne puteți contacta la numerele de telefon: 031.433.76.77, 0784.575.524 și 0769.420.216 în fiecare zi de luni până vineri, între orele 10.00-18.00, sau ne puteți scrie la adresa de e-mail [email protected].

 Un simplu telefon nu este un efort prea mare. Ajută-ne să ajutăm!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel