Sectorul 1, strategie de dezvoltare. Dan Tudorache: Cea mai complexă din România - Video

Dan Tudorache
Dan Tudorache

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, anunţă că, în curând, sectorul va beneficia de cea mai complexă strategie de dezvoltare durabilă de care dispune o administrație locală din România.

"În câteva luni, vom avea cea mai complexă strategie de dezvoltare durabilă de care dispune o administrație locală din România.

Aceasta a fost concluzia conferinței de azi, prilejuită de încheierea primei etape a grupurilor de lucru, pe principalele domenii care fac obiectul strategiei: Protecție și incluziune socială, locuire; Educație, Cultură, Sport și Cercetare; Sănătate și bunăstare; Mediu, Energie, Protecția Animalelor; Urbanism, Infrastructură, Spații Verzi, Locuri de Joacă; Dezvoltare economică și muncă; Siguranța Cetățeanului și Bună guvernare.

Acest document de nivel academic, elaborat în parteneriat cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), ne va spune clar unde suntem acum, unde ne dorim să fim ca și comunitate peste zece ani și care sunt principalele obiective strategice de dezvoltare", transmite Dan Tudorache, primarul Sectorului 1.

"Secțiunea de întrebări, monopolizată de subiectul PUZ-ului coordonator al Sectorului 1"

"Mă bucură implicarea în grupurile de lucru a reprezentanților unor organizații neguvernamentale, ai mediului academic, ale grupurilor de inițiativă civică, ai mediului de afaceri și a cetățenilor din Sectorul 1 care, alături de funcționarii instituției, vor elabora acest document esențial pentru dezvoltarea Sectorului 1 în următorii ani.

Din păcate, secțiunea de întrebări a fost monopolizată de subiectul PUZ-ului coordonator al Sectorului 1, mai exact, de opinii împotriva acestuia. Și nu asta ar fi fost cea mai mare problemă, pentru că am afirmat în repetate rânduri, și astăzi, că nu voi merge în consiliul general cu un PUZ care nu ține cont de părerile argumentate ale cetățenilor.

Dar aș dori ca acestea să fie exprimate fără tentă electorală și nu de două persoane care nici măcar nu s-au obosit să facă parte din grupul de lucru dedicat urbanismului: un fals profet care trâmbițează Apocalipsa urbanistică a Sectorului 1 și un cetățean care și-a făcut fosa septică a locuinței personale pe domeniul public. Sectorul 1 merită mai mult!", a scris primarul Dan Tudorache pe pagina sa de Facebook.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel