Sectorul 1: Romprest deszăpezeşte străzile secundare

Utilajele Romprest intervin, vineri, în Sectorul 1 pentru deszăpezirea străzilor secundare.

Începând cu orele 12.00, utilajele de mici dimensiuni ale Companiei Romprest au intrat pentru deszăpezire pe străzile secundare incluse în Urgența 2. Totodată, cei aproximativ 400 de muncitori degajează zăpada de pe trotuarele care aparțin domeniului public, din stații RATB, refugii de tramvai, treceri de pietoni etc.

În sectorul 1, de vineri dimineață, 80 de tone de sare și 60 de tone de clorură de calciu au fost împrăștiate pe străzi.

Marea majoritate a străzilor principale din Sectorul 1 sunt deszăpezite până la carosabil. La ora transmiterii acestui comunicat, pe străzile principale și secundare acționează 74 de utilaje și 395 de muncitori.

Utilajele Romprest intervin pe străzile principale și pe cele secundare pe care se află obiective sociale și de interes public (spitale, sedii administrative etc.) pentru îndepărtarea în totalitate a zăpezii de pe carosabil.

[citeste si]

Reprezentanții Romprest au întâmpinat dificultăți, în procesul de deszăpezire, în câteva zone ale sectorului, printre care Bd. Aviatorilor și Bd. Constantin Prezan, unde deszăpezirea se face cu dificultate din cauza numărului mare de mașini din trafic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel