Sector 6: Parcările mall-urilor vor putea fi folosite pe timpul nopţii

[] []

16 ian 2017 / 14:58
Salveaza PDF Comentarii

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anunţat că reprezentanţii mall-urilor au fost de acord să pună la dispoziţie bucureştenilor parcările, pe timpul nopţii, astfel încât utilajele să poată realiza deszăpezirea străzilor.

'În această dimineaţă, la ora 10,00, am făcut un comandament, unde am invitat toţi reprezentanţii hipermarketurilor din sector, în special ai mall-urilor, acolo unde există parcări acoperite, şi am ajuns la o înţelegere cu dumnealor, în sensul de a permite, pe timp de noapte, accesul persoanelor care locuiesc în proximitatea acestor mall-uri să parcheze maşinile în spaţiile respective, degajând astfel bulevardele, străzile principale, pentru a putea avea o intervenţie mult mai eficientă pe zona de deszăpezire. A fost un gest pe care cred că ar trebui să îl facă absolut toate companiile care investesc în Bucureşti şi care îşi desfăşoară activitatea în toate sectoarele. Dacă nu avem aceste artere degajate, nici dânşii nu vor avea clienţi', a precizat el, luni, în cadrul comandamentului de iarnă, convocat la sediul Primăriei Generale.

În contextul în care, în cadrul comandamentului, atât primarul general, Gabriela Firea, cât şi primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, au semnalat faptul că există bucureşteni care parchează neregulamentar, blocând astfel circulaţia, Gabriel Mutu a lansat la rândul său un apel pentru încetarea acestei practici, scrie Agerpres.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24