EXCLUSIV  Sector 1, PROIECTE. Daniel Tudorache: Va fi gratis - VIDEO

Daniel Tudorache, primarul PSD al Sectorului 1, într-un interviu acordat DC News, a discutat despre proiectele demarate, făcând o serie de precizări importante.

„Sunt foarte multe proiecte şi sper că, anul viitor, se vor vedea cu ochiul liber. Au fost multe proceduri începute în anul 2017 şi chiar în 2016. Noi, anul viitor, sperăm – e speranţa mea şi cred că se va îndeplini până la sfârşitul anului – să terminăm de reabilitat toate blocurile din Sectorul 1. Mai avem 180 de blocuri pentru care a fost lansată licitaţia. Sper ca, în lunile acestea de iarnă, să avem procedura încheiată, să existe câştigător şi să se apuce de treabă din primăvara anului 2018”, a spus primarul Daniel Tudorache.

„Continuăm cu casele. Va fi gratis”

„După ce terminăm blocurile, obligaţia noastră este să continuăm cu casele. E normal ca Primăria să-i sprijine şi pe cei care locuiesc la case. E adevărat, este o muncă mai greoaie decât la bloc. Automat când intri la om în curte vii cu schele... o să fie mai greu, dar trebuie să facem şi acest pas. Gratis a fost şi pentru cei care locuiesc la bloc, gratis va fi şi pentru cei care locuiesc la case”, a declarat primarul Sectorului 1.

Proiect uriaş

De asemenea, amintim că, în cadrul aceluiaşi interviu, Daniel Tudorache a discutat şi despre un proiect uriaş de care oamenii au cu adevărat nevoie. „O să avem un spital de 990 de paturi, deci aproape 1.000. În România avem un număr stabilit de paturi, nu putem să venim cu mai multe. Relocând trei spitale, am ajuns la un număr de 990 de paturi. Va fi cel mai mare spital din Bucureşti", a spus primarul Daniel Tudorache.

VEZI ŞI SPITAL BUCUREŞTI. Daniel Tudorache, anunţ uriaş: Va fi cel mai mare din Capitală - VIDEO

Răspunsul complet în filmarea de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel