Secția de investigare a magistraților, nouă conducere

CSM
CSM

CSM ar trebui să discute astăzi numirea noului șef al Secției de Investigare a Magistraților. Actualul șef, Gheorghe Stan, a fost numit judecător la CCR. 

"Organizarea concursului pentru numirea în funcţia de procuror şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie", se arată în ordinea de zi a plenului Consiliului Superior al Magistraturii care se va întruni marți.

Discuția va avea loc după ce Camera Deputaţilor a votat, în urmă cu o săptămână, pentru numirea lui Gheorghe Stan, şef al Secţiei de Investigaţie a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), în funcţia de judecător al Curții Constituționale a României.

Gheorghe Stan a fost ales cu 174 de voturi, detronându-i pe Ioan Cupşa, propus de PNL, care a obţinut 63 de voturi, și pe Vlad Ştefan, propus de USR, care a obținut doar 25 de voturi ”pentru”.

Înainte de a deține șefia Secției de anchetare a magistraților, Gheorghe Stan a fost adjunctul lui Lucian Netejoru la conducerea Inspecției Judiciar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel