Secretul lui Tom Jones, dezvăluit. S-a întors în Marea Britanie

foto: captura video youtube
foto: captura video youtube

Sir Tom Jones nu se simţea bine în locuinţa sa din Los Angeles după moartea soţiei sale, aşa că a vândut-o şi s-a întors definitiv în Regatul Unit.

Vedeta în vârstă de 77 de ani a vândut reşedinţa din LA şi acum locuieşte permanent în Regatul Unit, ceea ce soţia lui nostalgică şi-a dorit să facă înainte de a muri, relatează duminică Press Association.

Lady Melinda Rose Woodward, care a fost căsătorită cu cântăreţul galez timp de 59 de ani, a murit brusc de cancer la vârsta de 75 de ani, în aprilie 2016.

"M-am întors acum definitiv în Regatul Unit, pentru că soţia mea a murit în 2016. Casa noastră era în LA. Dar nu mă mai simţeam bine acolo, a declarat Sir Tom Jones pentru Sunday Mirror.

"A vrut să se întoarcă în Marea Britanie, i-a fost întotdeauna dor de casă. Apoi s-a îmbolnăvit şi nu am putut să ne întoarcem. În ultima sa săptămână de viaţă, mi-a spus să mă întorc. Mi-a spus să iau un apartament în Londra. I-ar fi plăcut să se întoarcă, dar am amânat prea mult acest lucru, a mărturisit cântăreţul.

Tom Jones, care a revenit de curând pe micile ecrane ca antrenor la Vocea Regatului Unit, alături de Jennifer Hudson, Will.i.am şi noul membru al juriului Olly Murs, a mai declarat că soţia sa decorase casa din Los Angeles.

El a spus că, în afară de fotografii şi de o lucrare de artă, cumpărătorul "a dorit totul, mobilierul şi toate lucrurile", ceea ce, a afirmat el, "a fost grozav pentru mine pentru că nu aş fi putut să pun toate lucrurile într-un apartament".

Sir Tom şi Lady Melinda, cunoscută sub numele de Linda, erau căsătoriţi din 1957 şi au un fiu, Mark.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel