Secretul longevității lui Putin: Cum se menține tânăr

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Președintele Rusiei Vladimir Putin a depășit granița celor 60 de ani, dar chiar și așa se prezintă într-o formă fizică de invidiat.

[caption id="attachment_351181" align="alignleft" width="289"] foto: telegraph.co.uk[/caption]

Vladimir Putin a dezvăluit indirect, prin intermediul medicului său personal, cum reuşeşte să se mențină în formă și să arate mai tânăr de 60 de ani. Printre secretele liderului de la Kremlin se numără înotul, "leacurile băbeşti" şi faptul că reuşeşte să-şi controleze stresul, scrie rtv.net.

Nu e adeptul medicamentelor

"Din punct de vedere medical, arată mult mai tânăr" de 60 ani, iar acest lucru ar avea legătură cu faptul că preşedintele nu crede în medicamente, fie ele şi cele de rutină, a apreciat directorul Centrului medical al administraţiei prezidenţiale ruse, Serghei Mironov.

"Preferă leacurile băbeşti: ceai cu miere, baia rusească sau masajul", a explicat el. În plus, preşedintele a învăţat să-şi controleze stresul.

Nataţia este "unul dintre mijloacele sale preferate de a se reface sau de a învinge stresul", a spus directorul centrului, adăugând că Vladimir Putin îşi optimizează, de asemenea, la maximum orele de somn. Având în vedere că preşedintele "călătoreşte mai mult decât un pilot mediu (...) moţăie în avion ca să se relaxeze", a explicat Mironov.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel