EXCLUSIV  Secretele Leontinei Văduva. Cine e soțul ei și de ce nu și-a urmat mama, pe Maria Ciobanu

Leontina Văduva, povestea frumoasă dintre muzică și iubire. Cine e soțul ei și de ce a preferat muzica clasică în locul celei populare. 

Face parte dintre cele mai apreciate soprane din România și una dintre cele mai cunoscute în întreaga lume. Acum locuiește la Paris unde este și profesoară de canto și ori de câte ori are invitații vine și cânta cu mare drag în țara, încărcându-se cu energia și dragostea publicului. A renunțat să mai urce pe sceana în Franța și pe marile scene ale lumi, dedicându-se se carierei de pedagog și șlefuirii talentelor elevilor ei. A luat această decizie după ce a devenit mama, considerând că e mai bine să se ocupe de cel mic, dar și de elevi ei de la școala. Asta o împlinește și îi place mult ce face.

A preferat muzică clasică, nu pe cea populară dorind să strălucească că și soprana

Chiar dacă e fiica Mariei Ciobanu și ar fi putut avea succes că și cântăreața de muzică populară, a preferat să aleagă muzică clasică și să își facă un nume în această lume, vocea și talentul ei făcând-o să urce rapid în top ul celor mai bune soprane din lume.

A ales că să locuiască la Paris alături de soțul și fiul ei. Nu a regretat niciodată această alegere, viață ei împărțindu-se între Franța și România. Leontina întorcându-se se cu drag de fiecare dată la București și în locul natal Roșiile din Vâlcea. Consideră că România este unul dintre cele mai importante locuri pentru ea.

Cine e soțul Leontinei Văduva

Soțul ei este un om de afaceri bogat, lucrează în industria hotelieră, în momentul de față predând că profesor la o școala cu specific, ce pregătește viitori tineri care vor să aibă succes în industria hotelieră.

Robert Saltz a moștenit o avere fabuloasă de la tatăl lui și este cel care îi da echilibru și o sprijină foarte mult pe soprana cu sfaturi,dar și cu dragostea lui.Leontina e cea mai fericită mama, iar Nicolas băiețelul deși ei e prea mic să își aleagă o carieră muzicală că și mama lui, asta nu o deranjează pe mama lui, considerând că e un lucru normal așa ceva. Artista spune că trebuie să facă ce vrea și ce îi place lui cel mai mult, lasandu-l pe el să aiba o decizie în acest sens, că doar știe cel mai bine.

Locuiește într o casă frumoasă, într-un cartier de lux din Paris

Alături de bărbatul său locuiește într-o casă mare și frumoasă, într-un cartier de lux din Paris. Chiar dacă au cariere care le ocupă tot timpul și de multe ori sunt plecați de acasă fiecare cu ce are de făcut, își găsesc timp să vorbească pe Skype și pe alte mijloace tehnice.

Își povestesc tot și Leontina recunoaște că maturitate și responsabilitatea soțului ei o fac să fie fericită și apreciază la el faptul că are detașarea financiară, dar și iubirea care o fac să se simtă unică. E clar că pentru Leontina și bărbatul ei, iubirea, dar și respectul îi fac să se simtă împliniți și să considere întâlnirea dintre eu un noroc deosebit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel