EXCLUSIV  SECRET audiență PRO TV. Cove: Nu vreau să mă feresc! Am prezentat situaţii de viaţă

Foto Facebook
Foto Facebook

Actorul şi realizatorul TV Gabriel Coveşeanu a vorbit, la DC News TV, despre modul în care el şi echipa din care face parte au reuşit să aibă succes cu emisiunea de la Pro TV, deşi nu au ales calea scandalurilor, a subiectelor de can-can, atât de căutate de o parte a publicului. 

"Dacă au fost nişte subiecte aşa, la modă, să le zicem scandaluri, le-am tratat întotdeauna nu încercând să dezgropăm acolo tot ceea ce este mai urât din povestea respectivă, ci încercând să discutăm, să analizăm.

Până la urmă, toate aceste poveşti de viaţă cred că ar trebui să aibă rolul de exemplu. Adică ‚uite ce s-a întâmplat, hai să vedem cum să facem ca să nu ni se întâmple şi nouă, să nu fim puşi într-o astfel de situaţie’. Cred că, dacă vreţi, succesul – şi nu vreau să mă feresc de acest cuvânt – acestei emisiuni a constat fix în faptul că noi am prezentat situaţii de viaţă, le-am dat oamenilor sfaturi, am fost aproape de ei încercând să vedem ce-i interesează... viaţa e făcută şi din lucruri frumoase, din poveşti frumoase, din exemple bune pe care le putem arăta oamenilor.

Sigur, există şi scandaluri, evenimente mai nefericite, dar pe care nu am căutat să le exploatăm în mod inadecvat, ci pur şi simplu arătându-le, dar cred că e important să înţelegem ceva din acea poveste, să mergem mai departe şi să căutăm să ne facem viaţa frumoasă", a povestit Gabriel Coveşeanu - Cove, aşa cum este el cunoscut de către fanii săi.

Video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel