Sechestru pus de DNA pe un apartament al mamei Anei Maria Pătru

Procurorii DNA Ploieşti au instituit, miercuri, măsura sechestrului asigurător asupra unui apartament aparţinând mamei Anei Maria Pătru, după ce anterior, în cursul aceleiaşi zile, anchetatorii au pus sechestru asupra unui teren al bunicii fostei şefe AEP, relatează Agerpres.

Avocatul Veronel Rădulescu a declarat că la sediul DNA Ploieşti a venit, miercuri, şi mama Anei Maria Pătru, de asemenea citată în calitate de martor, aceasta refuzând să facă declaraţii în faţa anchetatorilor.

În cursul aceleiaşi zile, s-a prezentat în faţa procurorilor anticorupţie bunica fostei şefe AEP, citată tot ca martor, şi aceasta refuzând să dea declaraţii.

Avocatul a precizat că procurorii au dispus măsura sechestrului asigurător asupra unui apartament al mamei Anei Maria Pătru şi asupra unui teren şi a unei construcţii aparţinând bunicii acesteia, fiind vorba despre bunuri despre care anchetatorii susţin că ar fi fost cumpărate din bani proveniţi din infracţiuni.

În privinţa terenului, apărătorul lui Pătru a spus că acesta ar fi fost cumpărat de bătrână cu ajutorul altor membri ai familiei, fiind lăsat prin testament cuiva din familie pentru a beneficia, în baza lui, de îngrijiri la bătrâneţe, acea persoană nefiind fosta şefă AEP.

[citeste si]

Ana Maria Pătru a fost pusă, în data de 27 septembrie, sub control judiciar de procurorii DNA Ploieşti într-un nou dosar în care aceasta este inculpată pentru infracţiunile de trafic de influenţă, spălare a banilor şi inducere în eroare a organelor judiciare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel