Sebastian Lăzăroiu, pentru Cătălin Predoiu: La ce bun atâta grabă?

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu

Un fost consilier prezidențial al lui Traian Băsescu îi atrage atenția premierului din umbră al PNL că nu este tocmai un moment favorabil pentru partidul din care face parte să grăbească schimbarea Guvernului Ponta.

Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte al PNL și candidat al partidului pentru funcția de premier, a susținut, luni, pe blogul personal că renunțarea sau amânarea la "calendele grcești" a instalării unui nou guvern pro-România Business din "motive politicianiste inventate, înseamnă a sacrifica interesele de azi şi de mâine ale economiei naţionale şi ale cetăţenilor români".

Ulterior, Sebastian Lăzăroiu, consilier prezidențial al fostului președinte Traian Băsescu, a comentat pe Facebook postarea fostului ministru al Justiției, opinând de ce nu consideră oportună schimbarea guvernării la momentul actual: "Nu pot sa spun ca nu i inteleg graba lui Catalin Predoiu de a veni la guvernare cat mai repede

Cu toate astea, o majoritate in Parlament acum in jurul PNL nu se poate forma fara UNPR, partid declarat de stanga. In plus, anul asta ar guverna cu un buget facut tot de stanga. Asa ca la ce bun atata graba?", a scris, luni, pe contul său de socializare, Sebastian Lăzăroiu.

Cătălin Predoiu, atac la cei din PNL care amână căderea guvernului Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel