Sebastian Ghiţă: Suntem oricând pregătiţi să menţinem emisia produsului media Realitatea TV

Sebastian Ghiță
Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV, a declarat  că este oricând pregătit să menţină emisia produsului media Realitatea TV, precizând că el este responsabil faţă de jurnaliştii de la acest post, în condiţiile în care situaţia Realitatea Media "nu a fost şi nu este una fericită".

Întrebat care este poziţia lui vizavi de adresa prin care Rovigo, administratorul judiciar al Realitatea Media, a cerut CNA să nu autorizeze alte servicii de programe care folosesc mărcile Realitatea TV sau RTV, deţinute în fapt de Realitatea Media, Sebastian Ghiţă a spus că el are un contract de management valabil cu Realitatea Media, relatează Mediafax.

"Contractul meu de management mai are încă patru ani valabilitate. A trecut un an şi cele două obiective majore din contract, respectiv plata salariilor la timp, precum şi creşterea ratingului staţiei, au fost atinse. Sunt extrem de mulţumit de rezultatele echipei de management. Acţionarii companiei au decis intrarea în insolvenţă a acestei companii. Cererea a fost depusă de dânşii. La acest moment, se strâng datele pentru constituirea masei credale. Toţi cei care avem de recuperat bani din companie vom deveni creditori. Compania va fi sub supravegherea administratorului judiciar şi a administratorului special. Contractul de management nu poate fi atins. În continuare, numai instanţa poate să se pronunţe asupra relaţiilor comerciale dintre Asesosft şi Realitatea Media", a declarat Sebastian Ghiţă.

Întrebat dacă doreşte să îşi lanseze propria televiziune, Sebastian Ghiţă a spus: "Situaţia companiei Realitatea Media nu a fost şi nu este una fericită. Eu sunt responsabil faţă de cei 800 de jurnalişti care lucrează la acest produs media. Dacă cineva doreşte să creeze probleme acestui produs media sunt mai mult decât pregătit să-mi îndeplinesc obligaţiile.

Această televiziune (Realitatea TV) va funcţiona în ciuda tuturor opoziţiilor care pot veni din neînţelegeri ale situaţiei, din grabă sau din neştiinţă. Eu am un contract cu această companie (Realitatea Media, n.r.) care vizează anumite produse media. Eu nu sunt responsabil de soarta companiei. Eu gestionez aceste produse media. Ce se întâmplă cu Money Channel, ce se întâmplă cu money.ro, ce se întâmplă cu alte produse media ale companiei sau ce se întâmplă cu compania nu e treaba mea. Suntem oricând pregătiţi să menţinem emisia produsului media Realitatea TV".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel