Sebastian Ghiță, primele declarații după AUDIEREA lui Kovesi

Laura Codruţa Kovesi
Laura Codruţa Kovesi

Sebastian Ghiță a făcut primele declarații după audierea de vineri, 15 februarie, a Laurei Codruţa Kovesi.

„Am să vă spun o chestiune foarte importantă. Nu înțeleg pur și simplu ce lucru o face să mintă în felul acesta, făcându-și probleme. Dânsa singură și-a făcut probleme cu mărturia mincinoasă. Nu pricep de ce se poartă în felul acesta, pentru că minciuna are picioare scurte. Acum ceva timp spunea că nu mă cunoaște. Astăzi a spus că ne întâlneam, dar era cadru instituțional. Dacă nu o fi vreo instituție la mine în beci, în cramă...", a spus Sebastian Ghiță, vineri după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

„Kovesi excede statul român. A și construit un mod de lucru neconstituțional, deasupra Constituției României", a mai spus Ghiță. „Și dacă o recuză pe doamna procuror Florea și vine un alt procuror, crede că scapă de întrebările care vizează felul în care acei bani de la mine au ajuns la plata avionului? (...) Eu nu-mi doresc să ne facem penali între noi. Dar, ca orice om, nu e deasupra legii", a precizat Ghiță, adăugând că „trebuie să se supună procedurilor".

Acesta a spus că le-a dat procurorilor dovezi care atestă că a comunicat cu Laura Codruța Kovesi. De asemenea, susține că s-au întâlnit „acasă o dată, în cramă o dată, și ne-am mai văzut în multe alte locuri neinstituționale, și în foarte multe alte locuri instituționale". „Să ne dumirim toți ce instituții sunt în crama unui om acasă", a completat Ghiță.

VEZI ȘI: Kovesi pleacă din România. De la audieri, direct la aeroport


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel