Sebastian Ghiţă, prima reacție în legătură cu cererea DNA

Deputatul Sebastian Ghiţă afirmă că a aflat "cu surprindere" despre cererea DNA privind încuviinţarea reţinerii şi arestării sale, în condiţiile în care procurorii îl anunţaseră că îl vor chema la declaraţii după ce va studia dosarul în care avea calitate de suspect.

"Am aflat cu surprindere despre cererea de reţinere şi arestare. Probabil voi vedea dosarul la Parlament. Resping acuzaţiile procurorilor. Denunţurile mincinoase din dosar au avut ca scop înjumătăţirea pedepsei persoanelor anchetate în alte cauze. Sunt convins că voi putea aduce dovezi în favoarea susţinerii nevinovăţiei mele", a declarat Sebastian Ghiță pentru stiripesurse.ro.

De asemenea, deputatul s-a arătat surprins și de diversitatea acuzațiilor care i se aduc, de la probleme ci permisul auto până la şantaje prin intermediul Realitatea TV. Nu am văzut ca în 2011 Realitatea TV să fi practicat şantajul. Voi parcurge toate procedurile stabilite de lege şi voi aduce toate probele necesare dovedirii nevinovăţiei mele", a adăugat Sebastian Ghiță.

DNA a cerut, miercuri, sesizarea Camerei Deputaților pentru încuviințarea reținerii și a arestării preventive a lui Sebastian Ghiță, anchetat într-un nou dosar.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul DNA, Ghiță este acuzat de dare de mită (2 infracțiuni), folosire de informații care nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații (2 infracțiuni), șantaj, cumpărare de influență și conducerea unui vehicul fără permis.

Citește și: DNA cere reținerea și arestarea lui Sebastian Ghiță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel