Sebastian Ghiţă pregăteşte o investiţie de 75 de milioane de euro la Realitatea

Sebastian Ghiţă, noul şef de la Realitatea TV, a declarat că doreşte să facă o investiţie de 75 de milioane de euro în postul TV în următorii 5 ani, pentru a aduce postul la nivel european.

“După trei luni de negocieri am incheiat un parteneriat strategic cu Sebastian Ghiţă. Aportul lui este de 75 de milioane de euro, pe cinci ani. Am scos trustul din problemele financiare”, a spus Sorin Ovidiu Vântu.

Ghiță a pomenit şi de trecerea în formatul HD, precum și de extinderea regională.

"Politica editorială va rămâne în mâinile angajaţilor, Echipa de conducere va rămâne în picioare” a spus Ghiţă. Treaba mea este strict pe zona economică, a mai spus patronul Asesoft.

El a dat asigurări că nu se vor face disponibilizări în grupul Realitatea. Mai mult, acestora li se vor plăti restanțele și vor avea și o creștere de 7% a salariilor. De asemnea, acesta a precizat că îl interesează doar profitul.

"Politica editoriala va ramane in mainile angajatilor, echipa de conducere va ramane in picioare", a spus Ghita. Treaba mea este strict pe zona economica, a mai spus patronul Asesoft, adaugand ca la Realitatea il intereseaza profitul.

Sorin Ovidiu Vântu rămâne doar acționar, acesta precizând că nu a vândut și nu va vinde nicio acțiune a trustului de presă.

Citeşte şi:

Sebastian Ghiţă, patronul Asesoft, preia managementul Realitatea TV. Negocierile cu Burci au picat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel