Sebastian Ghiţă, patronul Asesoft, preia managementul Realitatea TV. Negocierile cu Burci au picat

sigla-realitatea-tv
sigla-realitatea-tv

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă, patronul Asesoft, va prelua managementul postului de televiziune Realitatea TV, după ce în ultima perioadă s-a vehiculat faptul că Sorin Ovidiu Vântu s-ar putea să-i vândă Realitatea lui Cristi Burci.

Anunţul oficial urmează a fi făcut astăzi. Potrivit unor surse apropiate discuţiilor, SOV va rămâne doar acţionar, urmând ca 80% din profit să fie încasat de Sebastian Ghiţă.

Sebastian Ghiţa, patronul consorţiului Asesoft din Ploieşti, a fost unul dintre principalii organizatori ai Congresului PSD din februarie, unde Victor Ponta a fost ales preşedintele social-democraţilor. Omul de afaceri, care are relaţii apropiate cu secretarul general al PSD Liviu Dragnea, a finanţat de-a lungul timpului şi PNL, şi PSD, şi PDL.

Realitatea TV, cel mai important activ din trustul media al lui Sorin Ovidiu Vîntu, este la un pas de a fi vândută. Scoaterea la mezat a televiziunii lui SOV ne-a fost confirmată de surse din interiorul trustului de presă "Realitatea- Caţavencu". În plus, însuşi SOV a confirmat că mai multe firme sunt interesate de preluarea televiziunii din Casa Presei Libere.

Citeşte şi:

Sebastian Ghiţă pregăteşte o investiţie de 75 de milioane de euro la Realitatea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel