Sebastian Ghiţă, audiat la Parchetul General

Deputatul Sebastian Ghiţă a fost chemat joi de procurorii Parchetului General pentru a aduce probe care să susţină autodenunţul cu privire la o presupusă măsluire a raportului referitor la lucrarea de doctorat a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

 Potrivit unor surse judiciare, parlamentarul a fost chemat pentru a le indica procurorilor numele martorilor care susţin autodenunţul acestuia, cât şi alte probe.

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat joi, la Parchetul General, că autodenunţul său nu o vizează pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, el adăugând că evaluarea tehnică a lucrării de doctorat a acesteia nu intră în competenţa lui.

Mă bucur că astăzi Parchetul General ne arată tuturor cetăţenilor României că un procuror de la DNA, chiar şi Laura Codruţa Kovesi, poate fi ca orice cetăţean din România, investigat şi verificat, pentru că şi mie şi multora dintre noi începuse să ni se pară că acei oameni sunt deasupra legii. Cred că din punctul acesta de vedere o primă chestiune s-a risipit şi vedem toţi că Parchetul General are o astfel de putere în România. În al doilea rând, acest autodenunţ al meu a fost înregistrat şi cred că acum îşi urmează calea legală, cum trebuie să se întâmple cu orice plângere a unui cetăţean, a spus Sebastian Ghiţă, la sosirea la Parchetul General.

El a subliniat că demersul său nu reprezintă o acţiune împotriva procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, pe care de altfel nici nu o vizează plângerea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel