Sebastian Ghiță, vizită surpriză la DNA. Ce a returnat deputatul

Deputatul Sebastian Ghiță s-a prezentat, marţi, la sediul DNA Ploieşti pentru a fi audiat în dosarul în care fostul premier Victor Ponta a fost pus sub urmărire penală.

UPDATE: Sebastian Ghiță a afirmat, la ieșirea din sediul DNA Ploiești, că audierea de astăzi a fost strict "procedurală", acesta fiind informat că s-a extins urmărirea penală în cazul său în legătură cu "chestiuni de campanie electorală" și "utilizarea banilor în campania electorală".

Ghiță a precizat că are informații "destul de solide" care îl fac să creadă că în perioada următoare Ponta, Băsescu și Tăriceanu vor avea dosare penale precum Blaga, pentru a fi scoși din politică.

"Eu cred că suntem deja la pasul doi după dosarul domnului Blaga, la pasul doi din operaţiunea DNA contra clasei politice, cum să ajutăm USR-ul să intre în Parlament şi, după mine, vor urma Victor Ponta mâine, care va fi verificat în legătură cu campania electorală, va urma Traian Băsescu, va urma domnul Tăriceanu şi astfel ni se va livra, cu ajutorul Procuraturii, o nouă clasă politică", a adăugat Ghiţă.

Totododată, Ghiță a afirmat că procurorii de la DNA Ploiești i-au refuzat bufnițele, motivând că nu au legături directe cu Laura Codruța Kovesi.

Știrea inițială:

Sebastian Ghiță a adus la DNA Ploieșt și două buvnițe, într-o cutie de catifea,  primite de la șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Acesta a declarat că buvnițele au fost primite ca un semn al prieteniei dintre cei doi, în urma unei vizite. 

"La una dintre vizite mi-a făcut cadou niște buvnițe. Vanghelie și Geoană au dat ceasurile înapoi și n-au mai pățit nimic. M-am gândit să-i aduc bufnițele înapoi acum. Mi le-a adus doamna Kovesi acasă drept cadou acum ceva timp și acum vreau să i le ducă înapoi domnul Portocală. Știu că n-o să-i pice bine gestul meu.", a spus Sebastian Ghiță la intrarea în sediul DNA Ploiști.

[citeste si]

Astrologul Cristina Demetrescu a declarat la România TV că Sebastian Ghiță a adus  o buvniță și un buvnițoi. "Simbolul este foarte clar. Sunt tot felul de mituri legate de aceste păsări. Poate fi un fel de meci între ghinion și noroc. Acum dacă domnul Ghiță s-a gândit că buvnițele i-au purtat ghinion în ultima vreme, cred că dorește să scape de ele. inițial, cred că au fost date cu scopul de a purta nooroc, dar între timp și-au schimbat năsavul. Mai în glumă, mai în serios nu sunt obiecte aducătoare de noroc, și atunci trebuie să vedem cum stau cu energiile. Buvnițele sunt cu dus și întors, a mai spus astrologul.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel