Sebastian Ghiță: NU SUNT UN FUGAR. Negulescu se lăuda că mă arde, că sunt terminat, că sunt un mort viu

Roxana Neagu / 14 Martie 2018 / 21:11 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Sebastian Ghiță a spus, în interviul pentru Ion Cristoiu, că nu este un fugar și că trebuia să-și apere viața în momentul în care a simțit că e în pericol. 

Iată afirmațiile lui Sebastian Ghiță: 

”Nu sunt un fugar. Cei din presă poate ar fi trebuie să se gândească bine la cum au folosit și cum vor folosi acest termen. E momentul, gândesc eu, să spunem foarte clar că atunci când viața unui om e în pericol, acel om trebuie să aibă măcar șansa să-și apere viața.

Îmi pregătise o celulă cu niște bătăuși

Astăzi, după un an, cred că vede toată România, ce gânduri avea acel așa-zis procuror Negulescu, cum era încurajat de către șefii și colegii săi. Eu nu aveam cum să mă prefac că nu știu că-mi pregătise o celulă, că-mi pusese niște bătăuși acolo, că-l mutase pe Blejnar numai ca să-mi facă mie un loc, că fusese la închisoare la Câmpina ca să pregătească locul unde el sigur că judecătorii îl vor trimite pe Ghiță. 

Se tot lăuda că mă arde, că sunt terminat, că sunt un mort viu. Dacă eu nu puteam să conving pe nimeni din București că omul e nebun și e în stare să facă rele, ce puteam să fac, trebuia să plec din calea lor.”

[citeste si] 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23