Sebastian Ghiță: NU SUNT UN FUGAR. Negulescu se lăuda că mă arde, că sunt terminat, că sunt un mort viu

Sebastian Ghiță a spus, în interviul pentru Ion Cristoiu, că nu este un fugar și că trebuia să-și apere viața în momentul în care a simțit că e în pericol. 

Iată afirmațiile lui Sebastian Ghiță: 

”Nu sunt un fugar. Cei din presă poate ar fi trebuie să se gândească bine la cum au folosit și cum vor folosi acest termen. E momentul, gândesc eu, să spunem foarte clar că atunci când viața unui om e în pericol, acel om trebuie să aibă măcar șansa să-și apere viața.

Îmi pregătise o celulă cu niște bătăuși

Astăzi, după un an, cred că vede toată România, ce gânduri avea acel așa-zis procuror Negulescu, cum era încurajat de către șefii și colegii săi. Eu nu aveam cum să mă prefac că nu știu că-mi pregătise o celulă, că-mi pusese niște bătăuși acolo, că-l mutase pe Blejnar numai ca să-mi facă mie un loc, că fusese la închisoare la Câmpina ca să pregătească locul unde el sigur că judecătorii îl vor trimite pe Ghiță. 

Se tot lăuda că mă arde, că sunt terminat, că sunt un mort viu. Dacă eu nu puteam să conving pe nimeni din București că omul e nebun și e în stare să facă rele, ce puteam să fac, trebuia să plec din calea lor.”

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel