Sebastian Ghiță îl atacă dur pe ”moscovitul Iliescu”

Deputatul Sebastian Ghiță l-a atacat dur pe Ion Iliescu, după alegerile din PSD în urma cărora Liviu Dragnea a fost ales președinte interimar al social-democraților.

Într-o intervenție în emisiunea ”Ediție specială”, de la România TV, Sebastian Ghiță a vorbit în termeni dur la adresa fostului președinte social-democrat.

”În ce-l priveşte pe Iliescu, chiar cred că a făcut o greşeală. Cred că un bătrân la 80 şi ceva de ani, care nu mai are de ce să ne spună lucruri, nu mai e legitim, nu e credibil să ne spună cum să ne facem vieţile.

(...) Eu cred că Dragnea lua voturi mai multe sau mai puţine şi fără să vină Iliescu moscovitul să-l propună. Ştiţi de ce am plecat din acest partid (n.r. - PSD)? Pentru că am mi s-a părut că oamenii ne-au pedepsit pentru că Iliescu este important. Eu, la 37 de ani, am fost acuzat că sunt comunist, unii mă acuză acum că sunt capitalist şi la alegeri am fost acuzaţi că suntem comunişti. Iliescu trebuia să se abţină, Iliescu a făcut un mare rău. Astăzi ... Liviu Dragnea e omul lui Ion Iliescu.

Vezi și: Bogdan Chirieac: Ce se întâmplă în PSD, după Ponta. Cât mai rezistă guvernul

(...) Deci, toţi apostolii dreptăţii mâine or să ne spună că Dragnea e omul lui Iliescu. Cum şi-a impus Iliescu omul în PSD. Cum baronii penali au furat partidul. Aceiași oameni o săptămână n-au avut nimic de spus, ba chiar l-au lăudat pe Dragnea, şi mâine or să spună că Dragnea e nenorocit, rău, corupt, hoţ, omul lui Iliescu de la Moscova şi că s-a făcut ceva rău. De aceea spun că Iliescu trebuia să se abţină”, a spus deputatul, în emisiunea de miercuri seară moderată de Andreea Crețulescu și Victor Ciutacu.

Sebastian Ghiță compară CEX-ul PSD de miercuri cu ședința PNL în care a fost ”mazilit” Crin Antonescu și face dezvăluiri dintr-o discuție recentă purtată cu noul lider interimar al social-democraților.

”Vineri am stat două ore cu dl Dragnea, la cererea dânsului, luni am vorbit din nou cu dânsul şi pot să vă spun că era preocupat şi se întreba dacă face bine ce face şi căutau toţi cei din PSD să găsească o formulă să nu dea senzaţia că se ceartă, că sunt rupţi sau manipulaţi. Nu faptul că Dragnea sau Rovana au candidat este o problemă sau faptul că Zgonea doreşte să candideze. Problema este că Ion Iliescu s-a aşezat în fruntea bucatelor, la 82 de ani, la fel cum Quintus s-a aşezat în prezidiu şi a condus şedinţa PNL când l-au mazilit pe Antonescu. Și Iliescu de 82 de ani l-a terminat pe Ponta de 42 de ani.

Mă întreb dacă acești bătrâni colaboratori ai Securităţii mai pot să-mi conducă mie viaţa? Eu trebuie să cred în ce cred Iliescu şi Quintus?

(...) Nu m-am arătat deranjat de candidatura lui Dragnea, dar nu consider corectă implicarea lui Iliescu. Acest om, Ion Iliescu, i-a distrus în seara asta (n.r. - pe social-democrați), propunându-l pe Dragnea, şi Dragnea considerându-se mândru de susţinerea lui Iliescu. Eu consider că Ion Iliescu le-a făcut un mare rău”, a conchis Sebastian Ghiță, care a mai precizat că ”PSD nu mai este la guvernare începând de azi. Există un Guvern Victor Ponta”.

Citește și: Victor Ponta a fost înfrânt, spune Vasile Dâncu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel