Sebastian Ghiță, despre CODUL SURSĂ: Generalii mai tineri nu și-au dat seama

Roxana Neagu / 14 Martie 2018 / 21:39 Salveaza PDF Comentarii
Sebastian Ghiță
Descriere foto: Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiță a vorbit despre contractele statului român cu firmele sale și despre teoriile ce-l vizau. 

Au existat ipoteze cu privire la softurile făcute de firmele lui Sebastian Ghiță pentru instituțiile statului și vinderea cheii softurilor. 

Iată afirmațiile lui Sebastian Ghiță: 

- Unul dintre principalii clienți a fost statul român. E o aiureală tefelisto-useristă (ipoteza). Câțiva oameni din Guvernul Cioloș s-au gândit să dea vina pe Ghiță că a fugit cu cheia și cu softul. Codul sursă al unui program este ceva greu de înțeles pentru alte persoane decât pentru echipa care a creat softul. Dacă astăzi v-aș da cheia, fără acele companii care le-au creat, e greu să le schimbi. De aia câteodată trebuie să te ducă mintea să nu distrugi firmele românești. Nu mai e cazul astăzi, că au distrus-o. 

- Codul sursă, chiar dacă rămâne pe un CD, dacă oamenii care au scris codul sursă nu spun cum poate fi schimbat, va fi foarte greu. 

- Niște oameni pe care-i respect din servicii, din MAI, timp de 20-25 de ani și-au dat seama de această chestiune, spre deosebire de generalii mai tineri, care au spus: lasă, dom`ne, îi arestăm. 

- Toate afacerile cu statul făcute de mine și de firmele românești veneau în urma unor licitații. 

- Acuza este: ați făcut afaceri cu statul. Și ce? Noi n-avem voie să intrăm în competiție în țara noastră. Eu imi justific banii câștigați în acest an prin vânzarea unor companii. 

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24