Urmărește emisiunea live


Sebastian Cucoş e noul comandant al Jandarmeriei Române

Pe 16 august, în prezenţa subsecretarului de Stat în MAI, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii Jandarmeriei Române. 

Astfel, începând cu data 15 august, "domnul colonel Sebastian Gheorghe Cucoş, până la această dată, director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, a fost împuternicit prin Ordin al ministrului Afacerilor Interne, pentru o perioadă de șase luni, să îndeplinească atribuțiile funcţiei de inspector general al Jandarmeriei Române, după pensionarea generalului de brigadă Marin Andreiana, care a deţinut prima funcţie din Jandarmerie în perioada 08.02.2016 – 15.08.2017".

Cu patru misiuni internaţionale la activ, colonelul Sebastian Cucoş, a participat de-a lungul timpului la mai multe cursuri internaţionale de specializare în domeniu, în Statele Unite ale Americii, Franţa, Turcia, Italia şi Spania.

Absolvent al Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", promoţia 2000, colonelul Sebastian Cucoş este căsătorit şi are un copil. În vârstă de 43 de ani, ofiţerul are o experienţă de peste 16 ani în cadrul Jandarmeriei Române, iar de-a lungul timpului a ocupat mai multe funcţii de conducere, atât în cadrul instituţiei, cât şi în teatrele de operaţii din Kosovo, între anii 2007 - 2008, în calitate de comandant de unitate şi, în perioada aprilie-noiembrie 2011, în calitate de comandant al Contingentului Naţional Român de Jandarmi din Afganistan.

„Personalul Jandarmeriei Române mulţumeşte domnului general de brigadă Marin Andreiana pentru modul în care a gestionat activitatea complexă specifică acestei instituţii şi îi urează succes în noua funcţie domnului colonel Sebastian Cucoş", se precizează într-un comunicat remis DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel